Blogposts

iPhone verkopen of inruilen: krijg de beste prijs voor je oude toestel

19 Dec 2021

Wil jij je oude iPhone verkopen? In deze blog lees je waarom een oude iPhone verkopen een goed idee is, zowel voor jou als het mileu.

 

Lire la suite

AirPods 2022 update

16 Dec 2021

In de herfst van 2021 was er eindelijk een update van de normale AirPods. De AirPods 3 hebben een restyling gekregen en beschikt nu over Spatial Audio en huiddetectie.

Volgens geruchten kunnen we ergens in het najaar van 2022 de AirPods Pro 2 verwachten.

Lire la suite

Sell Your Apple & Right To Repair

29 Nov 2021

Reparatie is een belangrijk onderdeel van de circulaire economie. We moeten minder weggooien en meer repareren, zodat we minder grondstoffen gebruiken. Dat is beter voor het klimaat én het is een manier van leven die veel langer houdbaar is. Maar er zijn maar weinig bedrijven die reparatie hoog in het vaandel hebben staan. Maar daar brengt Apple nu verandering in!

Lire la suite

Nieuwe MacBook Pro met M1x gelanceerd

19 Oct 2021

Apple heeft de gloednieuwe 14-inch en 16-inch MacBook Pro geïntroduceerd met de nieuwe M1 Pro and M1 Max processoren.

De M1 Max geeft 4x extra grafische rekenkracht aan de 16-inch MacBook Pro in vergelijking met zijn voorganger. En de M1 Pro bied 2.5x hogere snelheid dan zijn voorganger. Beide chips bieden een 2x CPU boost vergeleken met de 2019 MacBook Pro.

Lire la suite

Hoe snel Mac wissen voor verkoop?

28 Sep 2021

Als je een iMac of MacBook verkoopt kan je deze alvorens wissen. Op de Apple website staan de stappen uitgebreid beschreven. Maar dat kan korter, en beter.

Lire la suite

IOS 15: wat is er nieuw?

20 Sep 2021

IOS 15 update bevat heel wat nieuwe slimme features waarmee je contact houdt, geconcentreerd blijft en op een nieuwe manier de wereld ontdekt.

Lire la suite

Apple kondigt iPhone 13's, Watch 7 en nieuwe iPad mini aan

14 Sep 2021

Het is één van de grootste events van het jaar, met updates voor iPhone, iPad en Watch.

Apple heeft de iPhone 13 gepresenteerd. De goedkoopste modellen hebben nu 128GB aan opslag en een grotere batterij. De prijzen blijven hetzelfde. Ook werd de Apple Watch Series 7 aangekondigd. De Apple watch heeft een gewijzigd ontwerp met een iets groter scherm en komt 'later dit jaar' uit uit en kost minimaal 399 dollar.

Lire la suite

De beste laptop voor studenten!?

01 Sep 2021

Het schooljaar gaat weer van start. Voor heel wat middelbare scholieren en eerstejaarsstudenten is het tijd voor een nieuwe laptop. Maar wat is de beste laptop voor school en studie?

Lire la suite

iPhone 12 kopen of wachten op de 13?

16 Aug 2021

Het iPhone 13-assortiment nadert snel, de exacte releasedatum is (nog) niet bevestigd, maar doorgaans wordt elk jaar rond september de nieuwe iPhone aangekondigd. 

Dus als je op zoek bent naar een nieuwe iPhone, vraag je je misschien af of het wachten waard is, of dat je nu gewoon een iPhone 12 moet kopen.

Lire la suite

Apple’s street-view auto gespot!

12 Aug 2021

De rondkijkmodus (eng: Look Around) is Apples alternatief voor Googles Street View. De rondkijkmodus is momenteel enkel toegankelijk in een aantal Amerikaanse, Japanse en Europese steden waaronder Londen.

Lire la suite

14 en 16-inch MacBook Pro massaproductie is gestart!

10 Aug 2021

De productie van de MacBook Pro’s van 2021 is van start gegaan. Als je van plan bent om een nieuwe Macbook aan te schaffen dan kan het interessant zijn om nog even te wachten op je aankoop.

Lire la suite