Reviews

Klantenservice is voor ons enorm belangrijk, heel wat mensen zijn je reeds voor gegaan en hebben hun ervaringen neergeschreven.

David sya review

David
18/01/2022

Snelle en correcte afhandeling

Snelle en correcte afhandeling. Goed op de hoogte gehouden tijdens het verkoopproces. Aanrader!

Sjors Hendriks sya review

Sjors Hendriks
17/01/2022

Snel een passend bedrag voor je Apple product.

Goede prijs voor mijn te verkopen product. Goede, snelle communicatie en afhandeling.

Herman sya review

Herman
16/01/2022

Snelle en correcte afhandeling van de…

Snelle en correcte afhandeling van de verkoop. Een echte aanrader!

Danny sya review

Danny
13/01/2022

sell your apple well

uiterst vlotte afhandeling van verkoop!
aan te raden om zonder stress uw ipad van de hand te doen!

PS sya review

PS
11/01/2022

Perfect geregeld

Perfect geregeld. Ook rondom de feestdagen een snelle en correcte afhandeling.

Tank sya review

Tank
10/01/2022

Snelle correcte afhandeling.eerlijke…

Snelle correcte afhandeling.eerlijke behulpzame personeel!top

SDE sya review

SDE
07/01/2022

zeer snelle en duidelijke afhandeling

zeer snelle en duidelijke afhandeling
vriendelijk contact

Dieter sya review

Dieter
07/01/2022

Goede ervaring

Snelle reactie op vragen. Correcte afhandeling en snelle betaling.

Carine sya review

Carine
06/01/2022

Vlotte en correcte service en…

Vlotte en correcte service en afhandeling. Top!

Michael Wouters sya review

Michael Wouters
06/01/2022

Zeer vlotte transactie

Zeer vlotte transactie, eerlijke prijs, snelle betaling. Aan te bevelen, en ik kom zeker terug.

Erwin sya review

Erwin
04/01/2022

Goeie service

Goeie service, correcte betaling, prijs zoals aangegeven op de site

Luc Vandenbroeck sya review

Luc Vandenbroeck
04/01/2022

Snel en betrouwbaar!

Best tevreden.Na een vragenlijst te hebben ingevuld(ivm staat v/h toestel),krijgt u meteen een offerte/ prijs(per mail) aangeboden .
Daarna verloopt alles zeer vlot .Etiket afdrukken ,per postpakket opsturen en in
een mum van tijd werd mijn toestel geverifieerd en goedgekeurd.
(ook per mail bevestigd)
Enkele uren later werd het overeengekomen bedrag (instant overschrijving)op mijn rekening gestort.
Petje af,bij SellYourApple wordt alles nauwkeurig opgevolgd en de klant krijgt continu feedback Uiterst serieuze en betrouwbare firma. Echt een aanrader.

Hr Edwin Schoenmaker sya review

Hr Edwin Schoenmaker
20/12/2021

Uitstekende service snel betaald

Uitstekende service snel betaald, grappige mails. Twijfel niet, verkopen die handel.

Marc De Bruyne sya review

Marc De Bruyne
14/12/2021

Mijn oude iMac verkocht aan SellYourApple

Toen ik mijn nieuwe iMac kocht, raadde mijn schoonzoon me aan om de oude (late 2013) van de hand te doen via SellYourApple. Op hun website kon ik heel gemakkelijk alle nodige gegevens bezorgen, en kort daarop kwam ik langs die weg te weten hoeveel SellYourApple zou betalen voor mijn oude iMac. Ik ging akkoord met die voorwaarden en kreeg alle info toegestuurd om mijn oude Mac gratis op te sturen via de post. Dat heb ik gedaan, en binnen een week stond dat bedrag op mijn bankrekening. Mijn oude iMac verkopen aan SellYourApple verliep vlot, transparant en eerlijk.

Dany Denduyver sya review

Dany Denduyver
13/12/2021

Hier krijg je geld voor je waar en dit volledig volgens afspraak!

Correcte, professionele en vlotte afhandeling. Aan te bevelen!

Van Der Bel sya review

Van Der Bel
10/12/2021

Deftig bod gekregen en binnen de 24u alles afgehandeld, zeker een aanrader

Hans sya review

Hans
08/12/2021

2 Apple devices verkocht aan een hele…

2 Apple devices verkocht aan een hele goede prijs. Proces is duidelijk. Contact verliep soepel en ik was binnen 2 dagen betaald. Top!

Joris sya review

Joris
02/12/2021

Zeer correct, snel en weinig rompslomp!

Verkoop verliep vlekkeloos en zoals afgesproken. Als je liever je PlayStation 4, iPhone of iPad niet op zoekertjeswebsites verkoopt is SellYourApple zeker het overwegen waard. Ik heb twee PlayStation 4 consoles verkocht aan SYA en binnen 24u nadat zij mijn pakketje ontvangen hadden stond het afgesproken geldbedrag op mijn rekening. Zeer correct en snel!

Jonas C. sya review

Jonas C.
29/11/2021

Eerlijk bod, snelle afhandeling en geen miserie zoals op de gekende 2de hands websites.

Lans sya review

Lans
23/11/2021

Snel, transparant en servicegericht

C.ha sya review

C.ha
20/11/2021

Eerlijke, snelle en correcte service.

Tim sya review

Tim
20/11/2021

Top service, snelle reactie en als je een toestel verkoopt krijg je zeer snel je geld!

Jordy vannuland sya review

Jordy vannuland
19/11/2021

goede afhandeling en en prima service.

dinsdag alles opgestuurd en vandaag donderdag stond het geld al op de rekening

Marianne sya review

Marianne
18/11/2021

Transparante en vlotte communicatie. Snelle betaling.

Sebastiaan Huyghebaert sya review

Sebastiaan Huyghebaert
16/11/2021

Top service, snelle behandeling & correcte prijs.
Alles liep perfect van aanvraag tot uitbetaling.
Zeker aan teraden voor wie ze iphone’s niet meer gebruikt.

Patrick sya review

Patrick
11/11/2021

Super-efficiënte en correcte plek om je iPhone te verkopen.

Ik wou mijn iPhone graag verkopen via bedrijf ipv particulier. Op de site van SYA stond mss niet de beste, maar wel een correcte prijs voor mijn iPhone. Had ook het gevoel dat grotere inkopers met een betere prijs vaak mindere reviews hadden ivm afhandeling van verkoop. SYA leek me iets betrouwbaarder.
Verkopen ging super-snel. Verkoop aanvragen op site was eenvoudig, gratis verzekerde verzending met te printen label, minder dan 24u nadat ik mijn iPhone op de post deed stond het geld op mijn rekening!
Aanrader!

Jordi sya review

Jordi
10/11/2021

Top service!!

Perfecte service, betaald snel. Vlotte communicatie . +++

 Nuttig
 Delen

William sya review

William
10/11/2021

Maandag watch opgestuurd en dinsdag netjes uitbetaald.
ACE

Johan sya review

Johan
09/11/2021

Zeer correct en snel gehandeld

Willy sya review

Willy
05/11/2021

Geeft uitgebreide info en efficiënt georganiseerd bij verkoop van oud Apple toestel. Heel goede ervaring met dit bedrijf

Mike putman sya review

Mike putman
04/11/2021

Onder de indruk!

Ik heb mijn oude iMac uit 2014 verkocht aan SYA. Ik kende ze niet voor de verkoop, dus een beetje spannend om mijn iMac per post te versturen was het wel. Maar ik ben diep onder de indruk over de snelheid van het proces. De waarde die op de website staat klopt, je krijgt direct een post verzendlabel, en na ontvangst van de iMac bij SYA stond het geld inderdaad na 24 uur al op de rekening. In het proces een aantal keer wat vragen gesteld aan SYA, en daar werd bijzonder snel op gereageerd. Bedankt SYA!

wes sya review

wes
03/11/2021

Vlot correct en snel.

Jorne Saenen sya review

Jorne Saenen
25/10/2021

Zeer tevreden van deze service!

Ik had zelf het verkeerde toestel aangeduid op de website, een 3de generatie terwijl het een 4de generatie is. Ze hebben mij opgebeld om dit te melden en dat ik dus meer terug kreeg van mijn toestel. Heel eerlijk!

Jos Daenen sya review

Jos Daenen
08/10/2021

Snelle afhandeling en correcte prijzen

Quinten de Jonge sya review

Quinten de Jonge
08/10/2021

SellYourApple toont dat het mogelijk is om een optimale customer experience te bieden: eenvoudige registratie op de website, duidelijke instructies per mail, en een vlotte en snelle dienstverlening. Op minder dan 48u na de verzending van mijn toestel werd het aangegeven bedrag reeds op mijn bankrekening gestort. Topservice van een topbedrijf.

Sira Diakhite sya review

Sira Diakhite
08/10/2021

Zeer vlotte,vriendelijke en correcte service. Hier kom ik zeker nog terug om mijn Apple producten te verkopen.

Andy Buyck sya review

Andy Buyck
08/10/2021

Vlekkeloos verloop van de verkoop. Heel snelle uitbetaling en correcte informatie voor de verkoop.

DS sya review

DS
07/10/2021

Vlot & snel! Heel snelle reactie! Eerlijke prijs en vlot uitbetaald. Ik kan jullie alleen maar aanraden!!

Roy sya review

Roy
07/10/2021

Zoals beschreven op de website, zeer vertrouwelijk en zeer snel respons.

Karin sya review

Karin
07/10/2021

Nette snelle afwikkeling

HJ sya review

HJ
09/09/2021

Correcte en snelle afhandeling!
De Track en Trace DHL Express app gaf aan dat de voor een prima prijs verkochte Macbook Pro om 15.55 uur bij SYA was afgeleverd en diezelfde dag om 17.06 uur stond het afgesproken bedrag op mijn bankrekening.
Een aanrader.

Vincent Goossens sya review

Vincent Goossens
08/09/2021

Super snelle service

Super snelle service
En afhandeling

maikk sya review

maikk
26/08/2021

Heel snelle afhandeling, doen wat ze beloven en een heel open en vriendelijke communicatie. Ook geven ze zeker goede en eerlijke overname prijzen. Ik raad Sellyourapple zeker aan!

Bram Cool sya review

Bram Cool
17/08/2021

Betrouwbare partner, snel en correct Alweer een heel correcte ervaring. Sellyourapple antwoordt heel snel op emails, geven een correcte prijs en zijn heel behulpzaam en vriendelijk. Uitbetaling zoals altijd ook tiptop in orde! Het is een plezier om samen

Dirk Demaner sya review

Dirk Demaner
29/07/2021

Al meerdere malen mijn Apple toestellen aangemeld voor verkoop. Steeds een heel correct prijs gekregen. En vliegensvlugge betaling. :)

Joke De Jonghe sya review

Joke De Jonghe
26/07/2021

Super tevreden! Online offerte aangevraagd voor mijn oude iPhone. Zaterdag op de post gedaan en vandaag stonden de centjes al op mijn rekening, super service!

Anja sya review

Anja
23/07/2021

Absoluut betrouwbaar en snel! Het contact met sellyourapple.be verliep uitstekend. Heldere prijsopgave via de website, verzending vanuit Nederland was geen enkel probleem en vragen werden direct beantwoord. Enkele dagen na verzending stond het genoemde be

Marc Wolfs sya review

Marc Wolfs
15/07/2021

Vandaag langsgeweest met mijn iPad en Apple watch. Goede correcte prijs gekregen voor de twee. Geld op de rekening voor ik buiten was. Vriendelijk ontvangen en goede service

Jolien Cocquyt sya review

Jolien Cocquyt
11/07/2021

Enorm vriendelijke, goede service! Zeer tevreden en prijzen die je ziet op de website krijg je ook voor je toestel!

Simon D. sya review

Simon D.
22/06/2021

Aanrader! Samenwerking met dit bedrijf is perfect verlopen. Eerst een offerte met correcte prijszetting via de website, zaterdag heb ik het Apple-toestel verstuurd, maandagvoormiddag is het aangekomen én maandagnamiddag stond het geld rekening.

Vandekerckhove Jurrie sya review

Vandekerckhove Jurrie
18/06/2021

Super aankoop en prijs! Zeer vlot verlopen!

Kimberly Truyens sya review

Kimberly Truyens
10/06/2021

Correcte prijs gekregen voor mijn imac Snel mijn geld ontvangen

Dirk Nicole Verbiest Vispoel sya review

Dirk Nicole Verbiest Vispoel
10/06/2021

Zeer vlotte en correcte afhandeling, top.

Morgane Rogghé sya review

Morgane Rogghé
04/06/2021

Snelle en goede levering! Heel vriendelijk en helpen direct! Dankuwel

Batist Van Houtte sya review

Batist Van Houtte
29/05/2021

De medewerkers zijn correct. Ik verkocht mijn macbook tegen dezelfde prijs dewelke werd weergegeven op hun website.

Eva Zaman sya review

Eva Zaman
18/05/2021

Transparante, snelle en erg correcte service. Ik zou mijn toestel onmiddellijk terug via SYA te koop aanbieden. Top!

Kirina Allaert sya review

Kirina Allaert
17/05/2021

Vriendelijk en betrouwbaar! Ze namen de tijd om mijn toestel met beschadigingen te bekijken in hun winkel & stelden een eerlijke prijs voor. Het geld stond 2 minuten later op mijn rekening. Aanrader!

Rob sya review

Rob
15/05/2021

Heel tevreden van de service Heel tevreden van de service. Controle toestel correct uitgevoerd en betaling een dag later op de bank ontvangen. Aanrader!

Zehra Car sya review

Zehra Car
02/05/2021

Heel betrouwbaar, en een goede prijs voor mijn oude gsm. Ik raad het zeker aan mensen die niet makkelijk kunnen vertrouwen!

Rune Van Oost sya review

Rune Van Oost
28/04/2021

Persoonlijk langs geweest. Zeer vriendelijk onthaal, snelle service en zodra alles in orde is, heb je direct je geld. Gewoon geweldig!

Marc Hoogendorp sya review

Marc Hoogendorp
21/04/2021

Goeie service en prettig contact! Aanrader als je Apple devices wil verkopen.

Lander Strooband sya review

Lander Strooband
12/04/2021

Ik verkocht mijn iphone 8 en de volgende dag stond het geld al op mijn rekening Alles verliep vlot Topservice!

Nico Toussaint sya review

Nico Toussaint
06/04/2021

Super top service ! Dankjewel See ya ... ;-)

Lenke De Swert sya review

Lenke De Swert
05/03/2021

Iphone 7 binnengebracht en geld direct op de rekening !!#tevredenklant

Jimmy Schwing sya review

Jimmy Schwing
15/02/2021

Eerlijke prijs! Snelle service en vriendelijk personeel. Een aanrader dus ?

Tom B sya review

Tom B
02/02/2021

makkelijk gevonden, vlotte communicatie, vriendelijke service en enige bedrijf die een iets of wat redelijke prijs bood voor mijn Imac en Macbookpro. Aanrader voor iedereen die een goeie prijs wilt voor zijn oude toestellen.

Maxime sya review

Maxime
01/01/1970

2e keer aan hen verkocht.
Netjes afgesproken bedrag betaald gekregen, top!