SellYourApple | Reviews | Beoordelingen

SellYourApple - Verkoop snel en gemakkelijk jouw Apple toestel!

Reviews

Klantenservice is voor ons enorm belangrijk, heel wat mensen zijn je reeds voor gegaan en hebben hun ervaringen neergeschreven.

Strating sya review

Strating
17/06/2022

Goede service

Oude Imac aangeboden en direct verkocht voor goede prijs. Ze hebben zelfs nadat i de spullen had opgestuurd het aangeboden bedrag verhoogd.

Etienne sya review

Etienne
16/06/2022

Snelle en vriendelijke service

Snelle en vriendelijke service en afhandeling van de verkoop van mijn MacBook. Vanwege een verkeerde sticker op de verzending (mijn fout) ging het opsturen de eerste keer fout en kreeg hem na een week terug. Na contact met de support afdeling een nieuwe order aangemaakt en opnieuw kosteloos opgestuurd. Erg fijn dat het zo eenvoudig opgelost werd en ze het bedrag van het eerste aanbod aangehouden hebben (€30 meer dan het nieuwe aanbod / verzending 2 weken later).

fj sya review

fj
13/06/2022

Goede inschatting van de waarde van het produkt. Snelle uitbetaling. Goede communicatie.

Benjamin sya review

Benjamin
10/06/2022

Transparant,snel en duidelijk.

Transparant,snel en duidelijk.
Top service

ARBA sya review

ARBA
10/06/2022

Heel tevreden met de snelle en correcte dienstverlening!

Thomas Van Damme sya review

Thomas Van Damme
09/06/2022

Vlotte en correcte service

De verkoop van mijn macbook pro is zeer snel en goed verlopen. Ik heb de laptop binnen gedaan en ze hebben mij daar snel en correct geholpen. Enkele dagen later stond het geld op mijn rekening.

Ontevreden sya review

Ontevreden
07/06/2022

Correcte en vlotte afhandeling en…

Correcte en vlotte afhandeling en uitbetaling van verkoop Apple phone

Hendrik Van Veenen sya review

Hendrik Van Veenen
03/06/2022

Hele nette bedrijf

Hele nette bedrijf. Handelen alles goed af vetrouwd bedrijf geen klachten niks super hoor 🙏🏽

Patrick sya review

Patrick
01/06/2022

Juiste service

Alles verlopen zoals het word beloofd

Luc De smedt sya review

Luc De smedt
31/05/2022

n echt voorbeeld voor alle bedrijven hoe het moet

Marcin Skrzypczyk sya review

Marcin Skrzypczyk
29/05/2022

Leuk bedrijf.Snel afgehandeld.Geld…

Leuk bedrijf.Snel afgehandeld.Geld binnen paar dagen binnen.Zeker een aanrader!!!
Marcin

Genevieve sya review

Genevieve
24/05/2022

Ik ben heel tevreden op maandag op post…

Ik ben heel tevreden op maandag op post gedaan dinsdag in de nm kreeg ik al een berichtje dat de betaling gedaan was. Mij zien jullie zeker terug als klant en zou dit echt iedereen aanraden.

Fons Cox sya review

Fons Cox
23/05/2022

Eerlijke handel

Proficiat, alles zeer goed geregeld, direct het afgesproken bedrag ontvangen. Doe zo voort.
Fons

Albert sya review

Albert
23/05/2022

Perfect geregeld

Alles perfect van het opsturen tot het uitbetalen. Does geregeld geen enkel probleem en een goed contact met de klantenservice. Gewoon doen wat je beloofd.

Jan Caes sya review

Jan Caes
20/05/2022

Correct

Niet de eerste keer dat ik met jullie firma werk, steeds een positieve ervaring gehad.

Jan

Pieter-Jan sya review

Pieter-Jan
18/05/2022

Prima ervaring

Alles prima en zoals aangekondigd verlopen!

Peter Timmermans sya review

Peter Timmermans
18/05/2022

Correcte en snelle afhandeling

Correcte en snelle afhandeling. Goed op de hoogte gehouden van elke stap.

Marc sya review

Marc
17/05/2022

Ideale manier om snel je Apple…

Ideale manier om snel je Apple producten te verkopen. Contact gehad met hun en ben dadelijk geholpen. Eerlijke prijs gehad voor mijn producten.

Pascal sya review

Pascal
16/05/2022

Gratis opgestuurd en goed opgevolgd

Gratis opgestuurd en goed opgevolgd! Na hun controle had ik supersnel het geld ontvangen!! Heel betrouwbaar!

Dieter Caudron sya review

Dieter Caudron
13/05/2022

Zeer gemakkelijk en snel!

Aangezien ik net een nieuwe iPhone gekocht heb wilde ik af van mijn oude iPhone. Maar ik had geen zin in het hele "online-te koop-aanbieden" gedoe waar je dan nog niet eens zeker bent van de prijs die je mag verwachten en dergelijke. Via een zoekmachine ben ik op de website van SYA terecht gekomen. Eerst dacht ik "is dit wel te vertrouwen?" Maar nu ik ben meer dan tevreden dat ik die keuze gemaakt heb. Na aan te duiden welke iPhone ik aan te bieden had en enkele specificaties door te geven kreeg ik een zeer acceptabel bod, ik ben hier op ingegaan, kreeg netjes een verzendlabel en stuurde de iPhone op, daags nadien was de iPhone aangekomen bij SYA en kreeg ik bericht dat de technische dienst de iPhone zou nakijken. Diezelfde dag kreeg ik bericht dat de iPhone 'verwerkt' was en uitbetaald zou worden. Een dag later stond het overeengekomen bedrag netjes op de rekening! Zeker een aanrader! Ik zal nog gebruik maken van SYA.

Frances sya review

Frances
13/05/2022

Mooie prijs gekregen voor mijn oude IPhone!
Super!!

Dirk De Backer sya review

Dirk De Backer
10/05/2022

Super Simpel Super Service

Wil je zonder problemen je oude Apple toestel verkopen zonder veel gedoe en voor een realistische, eerlijke prijs, dan kan ik je alleen maar aanraden om SYA te proberen.
Supersimpel om je toestel aan te melden en, mits je zélf correcte info deelt, een duidelijke offerte en procedure.
Daarna steeds zeer heldere en open communicatie over de status en eventuele aanpassingen aan de oorspronkelijke offerte.
Daarenboven blijf je steeds de mogelijkheid behouden om niet in te gaan op de uiteindelijk geboden overnameprijs.
Ook weer een zeer simpel gehouden procedure zonder haken en ogen of onnodige kosten.
Ga je in op het uiteindelijke bod dan heb je in een zeer korte tijdspanne het geld op je rekening.

Dit is een voorbeeld van hoe dergelijke services altijd zouden moeten werken, poepsimpel, zonder gedoe met super heldere communicatie en meer dan vlotte afwerking en bovenal een eerlijke prijs.
Meer dan een aanrader dus!

Pieter sya review

Pieter
03/05/2022

correcte prijsstelling

correcte prijsstelling, correcte afhandeling. Super dienst

Dr A sya review

Dr A
26/04/2022

Top service

Top service. Snell uitbetaling en correct prijs ! Aanrader

Steven H sya review

Steven H
23/04/2022

Goede ervaring

Ik heb via SellYourApple mijn iMac verkocht.
SellYourMac gaf een duidelijke prijsopgave voor mijn iMac, en sowieso de beste deal die ik kon vinden.

Verzending verliep vlot via DHL Express en de uitbetaling was binnen enkele dagen na bezorging. Het volledige bedrag is zoals in de offerte aangegeven uitbetaald, geen gezeur of "problemen" gevonden na ontvangst.

Ik zou SellYourApple zeker aanbevelen aan iedereen die Apple hardware om wil zetten in cash.

Richard sya review

Richard
22/04/2022

Snel afgehandeld

Snel afgehandeld. De prijs voor mijn iphone gekregen die voor de tijd was afgesproken. Je wordt goed op de hoogte gehouden. Betaling van de afgesproken prijs verliep redelijk voorspoedig.

Dieter sya review

Dieter
22/04/2022

Super ervaring snel en correct!

Super ervaring, alles liep enorm vlot en afgesproken bedrag stond sneller op mijn rekening dan verwacht. Zeker een correct bedrijf.

Vermeulen Philip sya review

Vermeulen Philip
21/04/2022

Eerst en vooral een gemakkelijke…

Eerst en vooral een gemakkelijke website waarop je onmiddellijk de waardebepaling ziet van je te verkopen toestel. Heb je nog vragen dan krijg je zeer snel een antwoord. Als je toestel door SYA ontvangen wordt en nadien gekeurd wordt volgens je opgegeven criteria krijg je zeer snel het afgesproken bedrag op je rekening. Bij mij verliep alles vlekkeloos. Geen gedoe met zelf te verkopen en veel volk over je vloer. Hier ga ik nog mijn oude Apple toestellen inleveren.

Frank de Waard sya review

Frank de Waard
19/04/2022

Snelle afwikkeling en goeie prijs, top.

Tom sya review

Tom
19/04/2022

Vlot en betrouwbaar

Realistische overnameprijzen en supervlotte afhandeling.

Glen sya review

Glen
18/04/2022

Top Top Top

Alles is top verlopen. Snelle betaling. Zeker een aanrader!

Jelle V sya review

Jelle V
18/04/2022

Geen opmerkingen, alles verliep vlot

Rob sya review

Rob
17/04/2022

Snel, goed en duidelijk

Snel, transport goed geregeld, duidelijk en goede prijs geboden.

Liesbeth sya review

Liesbeth
15/04/2022

Top bedrijf!

Top bedrijf! Pakket verloren in de post en toch gewoon het geld gekregen! Thx!

Sarah sya review

Sarah
13/04/2022

Snelle service

Snelle service, snelle en correcte betaling

Johan Peeters sya review

Johan Peeters
12/04/2022

Uitstekende service en snelle betaling

Uitstekende website en communicatie, snelle inschatting waarde iPad met gebarsten scherm, goed instructies voor verzending en snelle betaling van het overeengekomen bedrag. Top !!!

Els sya review

Els
07/04/2022

Vlotte en correcte afhandeling

Vlotte en correcte afhandeling.
Overschrijving gebeurde zoals afgesproken.

Robbert sya review

Robbert
07/04/2022

Duidelijke informatie en eerlijke…

Duidelijke informatie en eerlijke prijs. Prima logistiek, dus snelle afhandeling

Mugello sya review

Mugello
07/04/2022

Goede inkoopprijs, soepele afhandeling, snelle betaling

Inkoopprijs opvragen ging heel snel en was erg eenvoudig. Ook de aanlevering van het verzendlabel ging erg soepel. De inkoopprijs lag 3 x hoger dan bij andere partijen waar ik een prijs had opgevraagd. De keuze voor SellYourApple was dus een ‘no-brainer’.

Het vinden van een geschikte doos om mijn 27” imac naar SellYourApple te verzenden, kostte mij nog de meeste moeite! Uiteindelijk bood het magazijn van een tuinmeubelwinkel in de buurt uitkomst.

Nadat ik mijn iMac had verstuurd, werd deze 2 dagen later door DHL afgeleverd. Hierop ontving ik een keurige ontvangstbevestiging van SYA. Een dag later kreeg ik een melding dat de Mac was gecontroleerd en geaccepteerd en 2 dagen later stond het toegezegde bedrag bijgeschreven op mijn rekening.

Een uitstekende ervaring dus!

Julian sya review

Julian
07/04/2022

10000x beter dan tweedehands verkopen

Erg tevreden van SYA, al 2e keer dat ik een apparaat op stuur. Super snelle en correcte service en erg snel terug betaald.
Ik verkies SYA veeeeel liever dan verkopen op een 2e hands website. Gewoon geen gedoe met vervelende (potentiële) kopers!

Natascha sya review

Natascha
06/04/2022

Perfect

Perfect! heel klant vriendelijk, correcte betaling, zeer tevreden!

Frank van den Akker sya review

Frank van den Akker
06/04/2022

Snelle afhandeling conform afspraak

Maandag iPad opgestuurd en donderdag het eerder overeen gekomen bedrag al ontvangen.

Ahmad Aboudan sya review

Ahmad Aboudan
05/04/2022

Vriendelijke bediening en…

Vriendelijke bediening en professioneel, uitgebreide uitleg, goeie service. Ik ben oprecht tevreden. Hier kom ik graag terug
5/5 ⭐️

Michel sya review

Michel
29/03/2022

Snel en vriendelijk afgehandeld

Top top

Dat ga ik onthouden voor in de toekomst

tanja modein sya review

tanja modein
21/03/2022

Super goede ervaring SYA

Super goed meegevallen! Woensdag een hele goede prijsopgave van mijn toestel gekregen, donderdag opgestuurd, vrijdag bericht gekregen dat mijn toestel was aangekomen, daarna update gekregen dat de centjes gestort zijn (instant overschrijving dus geld normaal gezien binnen 24 op de rekening maar het was weekend dus logisch dat het wat langer duurde) en deze morgen stonden de centjes op de rekening. Kan alleen maar aanraden 👍🏼

STORMS sya review

STORMS
18/03/2022

Prima manier om je oude toestel een…

Prima manier om je oude toestel een tweede leven te geven.

Jordy van Biljouw sya review

Jordy van Biljouw
18/03/2022

Gewoon direct je geld geen gezeur en…

Gewoon direct je geld geen gezeur en verzuim! 10000% eerlijk. Ik zou nergens anders verkopen!

Mireille Kempes sya review

Mireille Kempes
16/03/2022

Blij met de verkoop

De verkoop ging heel snel, en gemakkelijk.

Anja sya review

Anja
15/03/2022

Duidelijke communicatie en snelle…

Duidelijke communicatie en snelle behandeling

Suykerbuyk Samantha sya review

Suykerbuyk Samantha
14/03/2022

Op vrijdag iphone ingestuurd maandag…

Op vrijdag iphone ingestuurd maandag avond stond het geld al op de rekening communicatie is ook heel.goed erg tevreden hier

Sebastian sya review

Sebastian
14/03/2022

Was allemaal in orde en zeer snel…

Was allemaal in orde en zeer snel afgehandeld

Stefan sya review

Stefan
14/03/2022

Alles correct verlopen

Alles correct verlopen zoals beloofd en zeer snelle betaling na ontvangst van ingeleverde toestellen

Rebecca sya review

Rebecca
14/03/2022

Top geregeld

Zoals afgesproken en uitgelegd op de site. Alles is vlug geregeld en het geld staat snel op je rekening.
Volgende keer doe ik het weer via deze weg.

Mw sya review

Mw
13/03/2022

Topservice

Gemakkelijk, veilig en snel uitbetaald. Een belofte dat Sell your Apple nakomt. Een zeer fijne ervaring en een echte aanrader

Karen sya review

Karen
12/03/2022

Vlot en correct afgehandeld

Uitstekende service! Ook snelle reactie bij vragen per mail. Mijn iPad woensdag verstuurd en vrijdag stond het bedrag al op mijn rekening. Zeker een aanrader!

Sabine sya review

Sabine
11/03/2022

Simpelweg correct op elk vlak.

Khaled Abdelsalam sya review

Khaled Abdelsalam
10/03/2022

Uiterst professionele aanpak en snelle uitbetaling

Uiterst professionele aanpak! 2 iPhones verkocht voor de prijs die op de website is vermeld. Het geld stond binnen de 24 uur op mijn rekening. Ik ben zeer tevreden. Zeker voor herhaling vatbaar!

Frans Rijsdijk sya review

Frans Rijsdijk
07/03/2022

Heldere informatie

Heldere informatie, snelle afhandeling !!

Alexandra sya review

Alexandra
04/03/2022

Top service

Alles is heel goed verlopen. Exact zoals het beschreven staat. Ik kreeg ook meer voor mijn iphone dan bij apple, switch etc. ….

Izzy sya review

Izzy
04/03/2022

MacBook Air 2015 verkocht

Service heel eerlijk en behulpzaam. Snel gehandeld. Geld werd snel overgemaakt. Heel tevreden hoe het is verlopen.

dirk sya review

dirk
03/03/2022

Heel korrekte overnameprijzen ( ook…

Heel korrekte overnameprijzen ( ook voor zaken die niet op de site staan )
Onmiddelijk antwoord op alle vragen en een zeer snelle betaling !

Johan Saey sya review

Johan Saey
01/03/2022

Tevreden klant

Ter plaatse geweest en direct een schatting gekregen voor mijn oude applewatch. Een correcte prijs gekregen en gestort 2 dagen na aanbieding

jos Reinders sya review

jos Reinders
01/03/2022

Ongelofelijk!!!!

Ongelofelijk!!!!
Nadat ik mijn mobiel had opgestuurd heb ik binnen 24 uur het afgesproken bedrag op mijn rekening.
Echt geweldig

Con Kösters sya review

Con Kösters
22/02/2022

Aanrader

Prima, snel uitbetaald. Makkelijk te sturen door gezonden label.
Een aanrader.

Hr Ed Schreudering sya review

Hr Ed Schreudering
22/02/2022

Correcte en betrouwbare partner

Correcte en betrouwbare partner, geen super prijzen maar binnen twee werkdagen het geld op je rekening.

APPLE BOSS sya review

APPLE BOSS
17/02/2022

Sell your Apple is de snelste en betrouwbaarste bedrijf om je apple spullen te verkop[en

gisteren via DHL mijn iphone, apple watch en appel pods opgestuurd en vandaag al staat mijn geld op mijn rekening mijn complimenten Sell your Apple ik ben zeer te vreden over jullie super snelle service.
Jullie zijn betrouwbaar en geven je echt de prijs die jullie opgeven.
Let op een tip voor andere mensen wees wel eerlijk over de staat van je hardware dat bepaalt namelijk de prijs. Mijn hardware was natuurlijk wel uitmunted puntgaaf!!

Ineke sya review

Ineke
16/02/2022

Het inleveren en reactie daarna was…

Het inleveren en reactie daarna was uitstekend al duurde de beoordeling en berichtgeving wel wat lang,maar uiteindelijk is er uitbetaald met het opgegeven retourneerbedrag.

Kurt sya review

Kurt
15/02/2022

Betrouwbaar en supersnel!

Goede prijs, gemakkelijke afhandeling en supersnelle uitbetaling.

Jan Vrolijk sya review

Jan Vrolijk
15/02/2022

Verkoop van een apple-watch en een Imac.

Een apple-watch en een imac afgelopen week verkocht aan SYA. De afhandeling was in beide gevallen heel vlot en ging op zeer betrouwbare wijze. Keurig de van tevoren berekende prijs overgemaakt zonder gedoe hierover. Kortom: aan te bevelen!

Buttiens Matthias sya review

Buttiens Matthias
14/02/2022

Zoals het moet zijn!

Zoals het moet zijn. Duidelijke info, duidelijke communicatie. Perfect!

Henry Dullink sya review

Henry Dullink
11/02/2022

Netjes geholpen en afgehandeld. 👍

Jo sya review

Jo
10/02/2022

Correcte service

Eenvoudig, correct en snel afgehandeld.
Dinsdag telefoon afgegeven donderdag afgesproken bedrag op de rekening.

Mathias Clevers sya review

Mathias Clevers
10/02/2022

Topservice

Topservice! Opgestuurd en 3 dagen nadien geld op de rekening

steven sya review

steven
10/02/2022

Super service

Duidelijke website, eerlijke berekening, goede verzendoptues,zeer snell afhandeling!

Ver sya review

Ver
07/02/2022

Snel & betrouwbaar

Snel & betrouwbaar! Een dikke aanrader

BL sya review

BL
04/02/2022

Super service

Duidelijke richtlijnen
Snelle respons
Onmiddellijke uitbetaling
Een super service 👍

Timothy Van Houteghem sya review

Timothy Van Houteghem
03/02/2022

Perfect eerlijke service

Perfect eerlijk bod voor je oude Apple toestel. Doe geen moeite om het op een tweedehands website te verkopen voor een paar euro meer. Bespaar jezelf de 2e hands websites 'laagste bod' en 'ik kom het nu halen' onzin.

Je krijgt een mailtje wanneer je toestel is toegekomen. 24 uur later een mailtje dat het geld is overgeschreven en aangezien ze werken met instant-overschrijving, stond het geld ook meteen op de rekening. Werken eerlijk zoals beschreven op hun website. Ik zal in de toekomst ongetwijdeld nog Apple producten aan hen overlaten.

Lau sya review

Lau
03/02/2022

Zorgeloos verkopen.

De afspraken worden goed nageleefd. De wachttijd tussen opsturen en geld ontvangen kan wat oplopen.

Johny De vrieze sya review

Johny De vrieze
02/02/2022

Had ik dit eerder geweten!!

Had ik dit eerder geweten!!
Gsm stond op 2dehands
En de bedragen die de mensen willen geven zijn echt triest, en je weet natuurlijk niet wie er aan je deur staat,
Maar deze site is top, heb echt een mooie eerlijke prijs gekregen voor mijn iPhone, en zeer snel uitbetaald, zonder gedoe zoals op 2dehands,

Diane sya review

Diane
21/01/2022

Prima geregeld met de verkoop en het…

Prima geregeld met de verkoop en het uitbetalen.
Het lukte niet met de eerste barcode om het pakketje bij een afhaalpunt te laten scannen. Daarover contact gehad en een nieuwe barcode ontvangen. Het pakketje laten ophalen en de dag erna was alles geregeld.

Dhr. Paul de Wal sya review

Dhr. Paul de Wal
21/01/2022

Keurige communicatie, keurig bedrijf!

Keurige communicatie, snelle service, eerlijke prijs. Erg tevreden!

Lore sya review

Lore
19/01/2022

Prima service

Prima service ! Alles vlot verlopen

David sya review

David
18/01/2022

Snelle en correcte afhandeling

Snelle en correcte afhandeling. Goed op de hoogte gehouden tijdens het verkoopproces. Aanrader!

Sjors Hendriks sya review

Sjors Hendriks
17/01/2022

Snel een passend bedrag voor je Apple product.

Goede prijs voor mijn te verkopen product. Goede, snelle communicatie en afhandeling.

Herman sya review

Herman
16/01/2022

Snelle en correcte afhandeling van de…

Snelle en correcte afhandeling van de verkoop. Een echte aanrader!

Danny sya review

Danny
13/01/2022

sell your apple well

uiterst vlotte afhandeling van verkoop!
aan te raden om zonder stress uw ipad van de hand te doen!

PS sya review

PS
11/01/2022

Perfect geregeld

Perfect geregeld. Ook rondom de feestdagen een snelle en correcte afhandeling.

Tank sya review

Tank
10/01/2022

Snelle correcte afhandeling.eerlijke…

Snelle correcte afhandeling.eerlijke behulpzame personeel!top

Dieter sya review

Dieter
07/01/2022

Goede ervaring

Snelle reactie op vragen. Correcte afhandeling en snelle betaling.

SDE sya review

SDE
07/01/2022

zeer snelle en duidelijke afhandeling

zeer snelle en duidelijke afhandeling
vriendelijk contact

Michael Wouters sya review

Michael Wouters
06/01/2022

Zeer vlotte transactie

Zeer vlotte transactie, eerlijke prijs, snelle betaling. Aan te bevelen, en ik kom zeker terug.

Carine sya review

Carine
06/01/2022

Vlotte en correcte service en…

Vlotte en correcte service en afhandeling. Top!

Erwin sya review

Erwin
04/01/2022

Goeie service

Goeie service, correcte betaling, prijs zoals aangegeven op de site

Luc Vandenbroeck sya review

Luc Vandenbroeck
04/01/2022

Snel en betrouwbaar!

Best tevreden.Na een vragenlijst te hebben ingevuld(ivm staat v/h toestel),krijgt u meteen een offerte/ prijs(per mail) aangeboden .
Daarna verloopt alles zeer vlot .Etiket afdrukken ,per postpakket opsturen en in
een mum van tijd werd mijn toestel geverifieerd en goedgekeurd.
(ook per mail bevestigd)
Enkele uren later werd het overeengekomen bedrag (instant overschrijving)op mijn rekening gestort.
Petje af,bij SellYourApple wordt alles nauwkeurig opgevolgd en de klant krijgt continu feedback Uiterst serieuze en betrouwbare firma. Echt een aanrader.

Hr Edwin Schoenmaker sya review

Hr Edwin Schoenmaker
20/12/2021

Uitstekende service snel betaald

Uitstekende service snel betaald, grappige mails. Twijfel niet, verkopen die handel.

Marc De Bruyne sya review

Marc De Bruyne
14/12/2021

Mijn oude iMac verkocht aan SellYourApple

Toen ik mijn nieuwe iMac kocht, raadde mijn schoonzoon me aan om de oude (late 2013) van de hand te doen via SellYourApple. Op hun website kon ik heel gemakkelijk alle nodige gegevens bezorgen, en kort daarop kwam ik langs die weg te weten hoeveel SellYourApple zou betalen voor mijn oude iMac. Ik ging akkoord met die voorwaarden en kreeg alle info toegestuurd om mijn oude Mac gratis op te sturen via de post. Dat heb ik gedaan, en binnen een week stond dat bedrag op mijn bankrekening. Mijn oude iMac verkopen aan SellYourApple verliep vlot, transparant en eerlijk.

Dany Denduyver sya review

Dany Denduyver
13/12/2021

Hier krijg je geld voor je waar en dit volledig volgens afspraak!

Correcte, professionele en vlotte afhandeling. Aan te bevelen!

Van Der Bel sya review

Van Der Bel
10/12/2021

Deftig bod gekregen en binnen de 24u alles afgehandeld, zeker een aanrader

Hans sya review

Hans
08/12/2021

2 Apple devices verkocht aan een hele…

2 Apple devices verkocht aan een hele goede prijs. Proces is duidelijk. Contact verliep soepel en ik was binnen 2 dagen betaald. Top!

Maxime sya review

Maxime
02/12/2021

2e keer aan hen verkocht.
Netjes afgesproken bedrag betaald gekregen, top!

Joris sya review

Joris
02/12/2021

Zeer correct, snel en weinig rompslomp!

Verkoop verliep vlekkeloos en zoals afgesproken. Als je liever je PlayStation 4, iPhone of iPad niet op zoekertjeswebsites verkoopt is SellYourApple zeker het overwegen waard. Ik heb twee PlayStation 4 consoles verkocht aan SYA en binnen 24u nadat zij mijn pakketje ontvangen hadden stond het afgesproken geldbedrag op mijn rekening. Zeer correct en snel!

Iso Onder sya review

Iso Onder
02/12/2021

Via Via ben ik hier terechtgekomen voor mijn iphone te verkopen. Amaii zo vriendelijk en snel afgehandeld. Ik ben zeer goed geholpen door Jens top kerel mercikes 👍👍 ik kom zeker terug en raad aan mijn vrienden ook aan!!

Jonas C. sya review

Jonas C.
29/11/2021

Eerlijk bod, snelle afhandeling en geen miserie zoals op de gekende 2de hands websites.

Lans sya review

Lans
23/11/2021

Snel, transparant en servicegericht

Tim sya review

Tim
20/11/2021

Top service, snelle reactie en als je een toestel verkoopt krijg je zeer snel je geld!

C.ha sya review

C.ha
20/11/2021

Eerlijke, snelle en correcte service.

Jordy vannuland sya review

Jordy vannuland
19/11/2021

goede afhandeling en en prima service.

dinsdag alles opgestuurd en vandaag donderdag stond het geld al op de rekening

Marianne sya review

Marianne
18/11/2021

Transparante en vlotte communicatie. Snelle betaling.

Sebastiaan Huyghebaert sya review

Sebastiaan Huyghebaert
16/11/2021

Top service, snelle behandeling & correcte prijs.
Alles liep perfect van aanvraag tot uitbetaling.
Zeker aan teraden voor wie ze iphone’s niet meer gebruikt.

Patrick sya review

Patrick
11/11/2021

Super-efficiënte en correcte plek om je iPhone te verkopen.

Ik wou mijn iPhone graag verkopen via bedrijf ipv particulier. Op de site van SYA stond mss niet de beste, maar wel een correcte prijs voor mijn iPhone. Had ook het gevoel dat grotere inkopers met een betere prijs vaak mindere reviews hadden ivm afhandeling van verkoop. SYA leek me iets betrouwbaarder.
Verkopen ging super-snel. Verkoop aanvragen op site was eenvoudig, gratis verzekerde verzending met te printen label, minder dan 24u nadat ik mijn iPhone op de post deed stond het geld op mijn rekening!
Aanrader!

William sya review

William
10/11/2021

Maandag watch opgestuurd en dinsdag netjes uitbetaald.
ACE

Jordi sya review

Jordi
10/11/2021

Top service!!

Perfecte service, betaald snel. Vlotte communicatie . +++

 Nuttig
 Delen

Johan sya review

Johan
09/11/2021

Zeer correct en snel gehandeld

Willy sya review

Willy
05/11/2021

Geeft uitgebreide info en efficiënt georganiseerd bij verkoop van oud Apple toestel. Heel goede ervaring met dit bedrijf

Mike putman sya review

Mike putman
04/11/2021

Onder de indruk!

Ik heb mijn oude iMac uit 2014 verkocht aan SYA. Ik kende ze niet voor de verkoop, dus een beetje spannend om mijn iMac per post te versturen was het wel. Maar ik ben diep onder de indruk over de snelheid van het proces. De waarde die op de website staat klopt, je krijgt direct een post verzendlabel, en na ontvangst van de iMac bij SYA stond het geld inderdaad na 24 uur al op de rekening. In het proces een aantal keer wat vragen gesteld aan SYA, en daar werd bijzonder snel op gereageerd. Bedankt SYA!

wes sya review

wes
03/11/2021

Vlot correct en snel.

Jorne Saenen sya review

Jorne Saenen
25/10/2021

Zeer tevreden van deze service!

Ik had zelf het verkeerde toestel aangeduid op de website, een 3de generatie terwijl het een 4de generatie is. Ze hebben mij opgebeld om dit te melden en dat ik dus meer terug kreeg van mijn toestel. Heel eerlijk!

Quinten de Jonge sya review

Quinten de Jonge
08/10/2021

SellYourApple toont dat het mogelijk is om een optimale customer experience te bieden: eenvoudige registratie op de website, duidelijke instructies per mail, en een vlotte en snelle dienstverlening. Op minder dan 48u na de verzending van mijn toestel werd het aangegeven bedrag reeds op mijn bankrekening gestort. Topservice van een topbedrijf.

Andy Buyck sya review

Andy Buyck
08/10/2021

Vlekkeloos verloop van de verkoop. Heel snelle uitbetaling en correcte informatie voor de verkoop.

Jos Daenen sya review

Jos Daenen
08/10/2021

Snelle afhandeling en correcte prijzen

Sira Diakhite sya review

Sira Diakhite
08/10/2021

Zeer vlotte,vriendelijke en correcte service. Hier kom ik zeker nog terug om mijn Apple producten te verkopen.

DS sya review

DS
07/10/2021

Vlot & snel! Heel snelle reactie! Eerlijke prijs en vlot uitbetaald. Ik kan jullie alleen maar aanraden!!

Roy sya review

Roy
07/10/2021

Zoals beschreven op de website, zeer vertrouwelijk en zeer snel respons.

Karin sya review

Karin
07/10/2021

Nette snelle afwikkeling

HJ sya review

HJ
09/09/2021

Correcte en snelle afhandeling!
De Track en Trace DHL Express app gaf aan dat de voor een prima prijs verkochte Macbook Pro om 15.55 uur bij SYA was afgeleverd en diezelfde dag om 17.06 uur stond het afgesproken bedrag op mijn bankrekening.
Een aanrader.

Vincent Goossens sya review

Vincent Goossens
08/09/2021

Super snelle service

Super snelle service
En afhandeling

maikk sya review

maikk
26/08/2021

Heel snelle afhandeling, doen wat ze beloven en een heel open en vriendelijke communicatie. Ook geven ze zeker goede en eerlijke overname prijzen. Ik raad Sellyourapple zeker aan!

Andrew Derweduwe sya review

Andrew Derweduwe
25/08/2021

Absolute top ervaring.

Na telkens idiote biedingen en onbetrouwbare mensen aan de deur, dacht ik : genoeg
Mijn 2 iphone's zijn overgenomen door SYA.
Dit process ging heel vlot.
Vriendelijke begroeting aan de balie, zeer klantgericht!
 

Bram Cool sya review

Bram Cool
17/08/2021

Betrouwbare partner, snel en correct Alweer een heel correcte ervaring. Sellyourapple antwoordt heel snel op emails, geven een correcte prijs en zijn heel behulpzaam en vriendelijk. Uitbetaling zoals altijd ook tiptop in orde! Het is een plezier om samen

Dirk Demaner sya review

Dirk Demaner
29/07/2021

Al meerdere malen mijn Apple toestellen aangemeld voor verkoop. Steeds een heel correct prijs gekregen. En vliegensvlugge betaling. :)

Joke De Jonghe sya review

Joke De Jonghe
26/07/2021

Super tevreden! Online offerte aangevraagd voor mijn oude iPhone. Zaterdag op de post gedaan en vandaag stonden de centjes al op mijn rekening, super service!

Anja sya review

Anja
23/07/2021

Absoluut betrouwbaar en snel! Het contact met sellyourapple.be verliep uitstekend. Heldere prijsopgave via de website, verzending vanuit Nederland was geen enkel probleem en vragen werden direct beantwoord. Enkele dagen na verzending stond het genoemde be

Marc Wolfs sya review

Marc Wolfs
15/07/2021

Vandaag langsgeweest met mijn iPad en Apple watch. Goede correcte prijs gekregen voor de twee. Geld op de rekening voor ik buiten was. Vriendelijk ontvangen en goede service

Jolien Cocquyt sya review

Jolien Cocquyt
11/07/2021

Enorm vriendelijke, goede service! Zeer tevreden en prijzen die je ziet op de website krijg je ook voor je toestel!

Simon D. sya review

Simon D.
22/06/2021

Aanrader! Samenwerking met dit bedrijf is perfect verlopen. Eerst een offerte met correcte prijszetting via de website, zaterdag heb ik het Apple-toestel verstuurd, maandagvoormiddag is het aangekomen én maandagnamiddag stond het geld rekening.

Vandekerckhove Jurrie sya review

Vandekerckhove Jurrie
18/06/2021

Super aankoop en prijs! Zeer vlot verlopen!

Dirk Nicole Verbiest Vispoel sya review

Dirk Nicole Verbiest Vispoel
10/06/2021

Zeer vlotte en correcte afhandeling, top.

Kimberly Truyens sya review

Kimberly Truyens
10/06/2021

Correcte prijs gekregen voor mijn imac Snel mijn geld ontvangen

Morgane Rogghé sya review

Morgane Rogghé
04/06/2021

Snelle en goede levering! Heel vriendelijk en helpen direct! Dankuwel

Batist Van Houtte sya review

Batist Van Houtte
29/05/2021

De medewerkers zijn correct. Ik verkocht mijn macbook tegen dezelfde prijs dewelke werd weergegeven op hun website.

Eva Zaman sya review

Eva Zaman
18/05/2021

Transparante, snelle en erg correcte service. Ik zou mijn toestel onmiddellijk terug via SYA te koop aanbieden. Top!

Kirina Allaert sya review

Kirina Allaert
17/05/2021

Vriendelijk en betrouwbaar! Ze namen de tijd om mijn toestel met beschadigingen te bekijken in hun winkel & stelden een eerlijke prijs voor. Het geld stond 2 minuten later op mijn rekening. Aanrader!

Rob sya review

Rob
15/05/2021

Heel tevreden van de service Heel tevreden van de service. Controle toestel correct uitgevoerd en betaling een dag later op de bank ontvangen. Aanrader!

Zehra Car sya review

Zehra Car
02/05/2021

Heel betrouwbaar, en een goede prijs voor mijn oude gsm. Ik raad het zeker aan mensen die niet makkelijk kunnen vertrouwen!

Rune Van Oost sya review

Rune Van Oost
28/04/2021

Persoonlijk langs geweest. Zeer vriendelijk onthaal, snelle service en zodra alles in orde is, heb je direct je geld. Gewoon geweldig!

Marc Hoogendorp sya review

Marc Hoogendorp
21/04/2021

Goeie service en prettig contact! Aanrader als je Apple devices wil verkopen.

Lander Strooband sya review

Lander Strooband
12/04/2021

Ik verkocht mijn iphone 8 en de volgende dag stond het geld al op mijn rekening Alles verliep vlot Topservice!

Nico Toussaint sya review

Nico Toussaint
06/04/2021

Super top service ! Dankjewel See ya ... ;-)

Lenke De Swert sya review

Lenke De Swert
05/03/2021

Iphone 7 binnengebracht en geld direct op de rekening !!#tevredenklant

Jimmy Schwing sya review

Jimmy Schwing
15/02/2021

Eerlijke prijs! Snelle service en vriendelijk personeel. Een aanrader dus ?

Tom B sya review

Tom B
02/02/2021

makkelijk gevonden, vlotte communicatie, vriendelijke service en enige bedrijf die een iets of wat redelijke prijs bood voor mijn Imac en Macbookpro. Aanrader voor iedereen die een goeie prijs wilt voor zijn oude toestellen.