{$lblSkipToContent|ucfirst}

iPad verkopen aan SellYourApple

 

iPad verkopen? Wij bieden steeds een interessante en correcte prijs!

 

Verkoop je toestel Bereken waarde

 

Heb je een iPad liggen waar je niets meer mee doet of ben je van plan over te schakelen op een volgend model? Er zijn tal van tweedehands sites waar je jouw zoekertje kan plaatsen, maar dat vraagt constante opvolging. Daarnaast heb je geen idee met wie je zaken doet. Wij bieden een alternatief dat sneller en betrouwbaar is. Vul via de link hieronder de gegevens van jouw toestel in en je krijgt een eerlijk prijsvoorstel. Ben je hier tevreden mee, dan is de verkoop in enkele minuten gebeurd en kan je het toestel kosteloos onze richting uit sturen. Heb je je geld liever sneller? Dan kan je gemakkelijk een afspraak maken.

 

Waarom is SellYourApple een ideale partner voor de verkoop van jouw iPad?

 

–  Je een prijsvoorstel dat conform is aan de huidige markt én de huidige staat van het toestel. Dit via een gemakkelijke rekentool.

–  In tegenstelling tot online zoekertjes weet je precies met wie je zaken doet.

–  De verkoop van je toestel kan binnen enkele klikken gebeurd zijn. Je raakt dus niet verstrengeld in eindeloze conversaties met mogelijke kopers.

 

Wat met schade?

 

Niet veel mensen weten dit, maar ook voor een toestel met bijvoorbeeld een defect scherm is nog geld waard, zij het natuurlijk wat minder dan een toestel zonder schade. Op die manier kan je toch nog wat geld recupereren en krijgt jouw toestel nog een nieuwe thuis!

Voor toestellen met volgende beschadigingen weet je meteen de juiste prijs:
– Lichte of geen gebruikssporen
– Kleine krassen of deuken
– Diepe krassen of deuken

Voor toestellen met volgende beschadigingen maken wij een offerte:
- Één of meerdere defecten

 

Hoe werkt het?

De verkoop van een tweedehands toestel, met of zonder schade, was nog nooit zo gemakkelijk. Je geeft simpelweg alle beschikbare informatie in, op die manier krijgt het toestel een waardering. Dit is een correcte prijs, gebaseerd op het type, de staat en de leeftijd van jouw toestel. Ga je akkoord met deze waardering, dan zit de bevestiging meteen in je mailbox, samen met een gratis Bpost verzendlabel. Met dit label kan u ons het toestel gratis toesturen. Eens wij het goed ontvangen hebben maken wij het geld over. Hebt u het geld lievere meteen? Dan kan u een afspraak maken en wordt de overdracht onderling geregeld.

 

Deze info hebben wij nodig

 

- Lever je de bijhorende lader mee
- Het model van de iPad
- Hoe groot is de opslag van de iPad
- Beschikt hij naast wifi ook nog over mobiel internet - In welke staat bevindt het toestel zich?

 

Verkoop je toestel Bereken waarde

 

Hoeveel is jouw iPad waard?

Hieronder gaan we dieper in de verschillende eigenschappen, zodat u een duidelijk beeld krijgt van hoe wij te werk gaan in het bepalen van de prijs. De prijzen die we voorstellen zijn gebaseerd op tastbare informatie en dus eerlijk en correct ten opzichte van de markt.

Het model van je iPad

Vanzelfsprekend geldt de regel: hoe recenter het toestel, hoe groter de waarde. Daarom is het belangrijk het juiste model door te geven.

De opslagcapaciteit

De prijs kan ook variëren op gebied van de opslagcapaciteit. Een grotere capaciteit betekent natuurlijk een meerwaarde en dus ook een hogere prijs.

De staat van de iPad

Het is niet omdat jouw toestel duidelijke gebruikssporen of zelfs een defect heeft dat het niets meer waard is. Natuurlijk verlaagd dit de waarde van het toestel wel. Voor een toestel met echte defecten dient er wel contact opgenomen te worden om de prijs te achterhalen.

De accessoires en kleur

Kan je nog een originele oplader en USB kabel meeleveren, zal dit natuurlijk een positieve invloed hebben op jouw prijs. Kleur heeft in de meeste gevallen geen of een kleine invloed. Dit is zoals steeds een kwestie van vraag en aanbod en welke kleuren het best in de markt liggen. Vaak wordt de waarde van twee toestellen met dezelfde eigenschappen, maar een andere kleur, gelijk geschat.

Verkoop je toestel Bereken waarde