{$lblSkipToContent|ucfirst}

iPhone verkopen en waarde berekenen

 

iPhone verkopen? Bereken de waarde en wij kopen hem vandaag nog!

 

Verkoop je toestel Bereken waarde

 

Heb je thuis nog een iPhone liggen waar niets meer mee gebeurd? Is het nieuw model alweer uit en wil je graag nog wat geld terug van je vorige iPhone? Je kan een zoekertje plaatsten op een tweedehandssite, maar daar steek je vaak heel wat moeite en opvolging in. Daarbij komt nog dat je niet altijd weet met wie je zaken doet en je nooit zeker bent of je afspreekt met een eerlijke koper. Gelukkig is er nog een andere optie! Geef hieronder de gegevens van jouw iPhone in en je krijgt meteen een correcte marktconforme prijs van ons. Je hoeft zelfs niet via eindeloze berichtjes over en weer af te spreken, je kan je toestel gewoon gratis opsturen naar ons. Heb je je geld liever sneller? Dan kan je gemakkelijk een afspraak maken.

 

Waarom jouw iPhone verkopen via SellYourApple?

 

- Via onze rekentool krijg je een prijsvoorstel dat conform is aan de huidige markt én de huidige staat van het toestel.

- Je weet met wie je zaken doet, in tegenstelling tot online zoekertjes.
Ook toestellen met een defect nemen wij over!

- De verkoop van je toestel kan binnen enkele klikken gebeurd zijn. Geen tijdsverspilling met berichtjes over en weer.

 

Wat met schade?

 

Niet veel mensen weten dit, maar ook voor een toestel met bijvoorbeeld een defect scherm is nog geld waard, zij het natuurlijk wat minder dan een toestel zonder schade. Op die manier kan je toch nog wat geld recupereren en krijgt jouw toestel nog een nieuwe thuis!

Voor volgende staat krijg je meteen een prijsvoorstel:
- Geen of lichte gebruikssporen
- Meerdere kleine krassen of deuken
- 1 of Meerdere diepe krassen of deuken

Voor volgende staat maken wij een offerte:
- Één of meerdere defecten

 

Hoe werkt het?

De verkoop van een tweedehands toestel, met of zonder schade, was nog nooit zo gemakkelijk. Geef hieronder de informatie over jouw toestel zo volledig mogelijk in. Wanneer alle velden ingevuld zijn, krijgt het toestel een waardering. Dit is een correcte, marktconforme prijs, gebaseerd op, onder andere, het type, de staat en de leeftijd van jouw toestel. Ga je akkoord met deze waardering, dan krijg je van ons een bevestiging via mail, hier zit ook een gratis Bpost verzendlabel bij. Met dit label kan u ons het toestel gratis toesturen. Eens wij het goed ontvangen hebben maken wij het geld over. Hebt u het geld lievere meteen? Dan kan u een afspraak maken en wordt de overdracht onderling geregeld.

 

Deze info hebben wij nodig

 

- Lever je de bijhorende lader mee
- Hoe groot is de opslag van de iPhone
- Welke kleur heeft hij
- In welke staat bevindt het toestel zich?

 

Verkoop je toestel Bereken waarde

 

Hoeveel is jouw iPhone waard?

Ben je klaar voor een upgrade naar een nieuw model en wil je dit graag deels bekostigen met wat je nog terug krijgt van je oud toestel? Heb je nog een oude iphone liggen die nooit meer gebruikt wordt? In deze gevallen is het een goed idee om eens te onderzoeken wat deze toestellen nog waard zijn. Wij kunnen snel en eenvoudig een eerlijk prijsvoorstel doen, dat relevant is in de huidige markt. Waarop deze prijs gebaseerd wordt leest u hieronder.

Het model van je iPhone

Vanzelfsprekend geldt de regel: hoe recenter het toestel, hoe groter de waarde. Daarom is het belangrijk het juiste model door te geven. Ook is het de versie van het model relevant. Een iPhone 8+ is uiteraard nog steeds meer waard dan de standaard iPhone 8.

De opslagcapaciteit

De prijs kan ook variëren op gebied van de opslagcapaciteit. Een iPhone met een groter geheugen is meer waard dan een identiek model met een kleinere opslag.

De staat van het toestel

Het is niet omdat jouw iPhone duidelijke gebruikssporen of zelfs een defect heeft dat het niets meer waard is. Natuurlijk verlaagd dit de waarde van het toestel wel. Toch weten niet veel mensen dat ook toestellen in minder goede of slechte staat nog verkocht kunnen worden. Voor een toestel met echte defecten dient er wel contact opgenomen te worden om de prijs te achterhalen.

De accessoires en kleur

Kan je nog een originele oplader en USB kabel meeleveren, dan heeft dit ook nog een lichte invloed op de prijs van jouw iPhone. Kleur heeft in de meeste gevallen geen of een kleine invloed. Dit is zoals steeds een kwestie van vraag en aanbod en welke kleuren het best in de markt liggen. Vaak wordt de waarde van twee toestellen met dezelfde eigenschappen, maar een andere kleur, gelijk geschat.

Verkoop je toestel Bereken waarde