We refurbishen ons aanbod. SellYourApple was goed, SimplyUsed is beter. Ontdek het verschil

×

SimplyUsed - Verkoop snel en gemakkelijk jouw Apple toestel!

AirPods 2022 update

 

In de herfst van 2021 was er eindelijk een update van de normale AirPods. De "AirPods 3" hebben een restyling gekregen en beschikt nu over Spatial Audio en huiddetectiesensor. De huiddetectiesensor detecteert of de oortjes in je oren zitten. De AirPods stoppen vanzelf als je ze uit je oren haalt en op tafel legt.

Volgens geruchten kunnen we ergens in het najaar van 2022 een belangrijke update voor de AirPods Pro 2 verwachten.

Wat zijn de verwachtingen?

De AirPods Pro 2 krijgt mogelijk een verandering in het design zodat de oordopjes nog beter en comfortabeler in het oor zitten.  Mogelijks bevat de nieuwe AirPods Pro een nieuwe verbeterde chip. Dat betekent dus dat Apple de H1-chip zal vervangen voor hun oortjes en koptelefoons naar een H2-chip. Deze verandering zorgt voor een betere audiokwaliteit en een beter Bluetooth-bereik.

Alsook zijn er geruchten dat de oortjes een beter active noise cancellation (ANC) krijgt en dat deze oortjes ook een aantal fitness-trackingfuncties zal hebben. Er zou zelfs een mogelijkheid zijn om het zuurstofgehalte in het bloed te kunnen meten.

Voor de nieuwe AirPods is het nog even wachten, momenteel vind je de nieuwste AirPods 3, AirPods Pro en AirPods MAX in het assortiment.

Ben je klaar voor een upgrade? We hebben door grote vraag de rubriek 'AirPods' toegevoegd in ons overname aanbod. Vanaf nu kan je ook je oude AirPods verkopen op SimplyUsed.